Boli sme súčasťou Futbalového Campu 2024

Tento rok sme mali tú česť byť súčasťou futbalového campu pre deti, ktorý sa konal v Dohňanoch od 8. júla do 13. júla 2024. Na tábore sa zúčastnilo 37 detí vo veku od 6 do 15 rokov, ktoré mali možnosť zlepšiť svoje futbalové zručnosti a zažiť nezabudnuteľné chvíle.

Ako hlavný sponzor sme deťom darovali futbalové dresy a športové fľaše. Veríme, že takéto gesto nielenže zlepšuje zážitok detí na ihrisku, ale tiež posilňuje ich tímového ducha a sebavedomie. Vidieť deti nadšené z nového vybavenia bolo pre nás skutočne obohacujúce.

Naša oddanosť

Uvedomujeme si, že podnikanie nie je len o zisku, ale aj o dávaní späť našim susedom a známym. Podpora Futbalového Campu 2024 je súčasťou našej stratégie spoločenskej zodpovednosti (ESG). Chceme prispievať k pozitívnemu rozvoju nášho okolia a ochrane životného prostredia. Motivovaním detí k aktívnemu a zdravému životnému štýlu sa snažíme robiť dobré veci pre náš región a našu spoločnosť.

Spoločne za lepšiu budúcnosť

Sme nesmierne hrdí, že sme mohli byť súčasťou Futbalového Campu 2024. Vidíme v tom príležitosť nielen podporiť mladé futbalové talenty, ale aj prispieť k budovaniu lepšieho, krajšieho a silnejšieho regiónu.

Prečo to robíme?

Šport je skvelý spôsob, ako učiť deti dôležité hodnoty ako sú tímová práca, disciplína, či vytrvalosť. Podpora športových aktivít je podľa nás investíciou do budúcnosti nášho regiónu. Každé dieťa, ktoré sa zúčastnilo tábora, má potenciál rásť a my sme radi, že môžeme byť súčasťou ich cesty.

Ďakujeme, že ste s nami na tejto ceste. Ak máte záujem o ďalšie informácie o našich aktivitách alebo sa chcete dozvedieť viac o našej podpore regiónu, neváhajte nás kontaktovať. Spoločne môžeme budovať lepšiu a jasnejšiu budúcnosť pre naše deti a naše okolie.